278439 - Kapacitetsudvidelse & Modernisering af børne- og ungdomstandplejen Tender

The project has prequalification . Application deadline: 31-10-2024 - 12:00

Description

I forbindelse med beslutningen om at udvide børne- og ungetandplejen, skal der laves en betydelig modernisering og udvidelse af kommunens 7 tandklinikker. Der skal laves modernisering på alle 7 klinikker, derudover skal der udvides med 11 ekstra klinikrum på de 6 af klinikkerne samt nødvendig udvidelse af tilhørende faciliteter.


Projektet består af modernisering på 7 forskellige klinikker som kommer til at skulle køres som 7 separate byggeprojekter. I bilag 1.1 findes dispositionsforslaget til hver enkel klinik med plantegninger og specifikke beskrivelser hvad der ønskes udført ved hver af klinikkerne.


Der skal for hver af klinikkerne udføres følgende (mere specifikt beskrevet i ydelsesbeskrivelsen bilag 2):

Indledende rådgivning

Projektforslag på baggrund af tegninger og beskrivelser fra bilag 1.1, samt møder og designworkshop med relevante fagpersoner.

Projektering

Myndighedsprojekt til byggesagsbehandling

Udarbejdelse af udbudsprojekt til entreprenørudbud

Udførelsesprojekt

Aflevering og mangelgennemgang


Det forventes at rådgiver starter processen med at gennemgå beskrivelserne af hver klinik samt en fysisk gennemgang af klinikkerne og på baggrund af dette laver et budgetoverslag for de 7 klinikker.

Det er vigtigt at der gennem hele projektet er et tæt samarbejde med personalet på stedet. Dette gælder både under udarbejdelse af projektforslag, tidsplan for udførelsesplan og under selve udførelsen. Alle klinikker kommer til at være i drift under ombygningen og hele udførelsen skal derfor tilrettelægges efter dette.

Derudover er det vigtigt at bemærke at alle klinikker er placeret ved eller på skoler, og der vil derfor også skulle vises hensyn til skolens drift og brugernes sikkerhed og færden i forbindelse med byggeprojekterne.

Da der skal opsættes røntgen på flere af klinikrummene, kan det også blive nødvendigt at lave en række forundersøgelse af konstruktionerne på klinikkerne for at sikre imod stråling både til udeområder og tilstødende arealer.

Tender procedure

Restricted tender

The Contracting Authority / Contact details

Odense Kommune
Flakhaven 2
5000 Odense C
Naheeb Bawar

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Consultative engineering and construction services
  • Architectural, construction, engineering and inspection services
  • Civil engineering consultancy services
  • Construction consultancy services