267820 - EU-udbud på nødkald for plejecentre, botilbud og hjemmepleje i Thisted Kommune for udstyr, drift, vedligehold og support af kalde- og personale-sikringsanlæg - 2024 Tender

The deadline for participation in the tender has been exceeded.

Description

Generel orientering

Thisted Kommune ønsker som ordregiver at indgå en kontrakt med én leverandør om levering af en ny samlet løsning til kalde- og personalesikringsanlæg, som skal anvendes i samtlige Thisted Kommunes plejecentre og botilbud.

Det samlede antal af Thisted Kommunes plejecentre og botilbud udgør p.t. 16 institutioner. Den samlede opgaves omfang fremgår af Kontraktbilag 4A – Tilbudsliste, herunder Lokationsliste som en samlet oversigt over kommunens institutioner for dette område på nuværende tidspunkt.

Til orientering gør kommunens hjemmepleje ikke p.t. brug af en løsning med kalde- og personalesikringsanlæg, men det skal være muligt som option for denne forvaltning i kontraktperioden med vindende tilbudsgiver at kunne tilslutte sig helt eller delvis den af tilbudsgiver tilbudte løsning.

Den tilbudte løsning skal af den vindende tilbudsgiver således leveres, installeres og implementeres hos kommunens relevante institutioner. Løsningen skal derfor indeholde nødkaldeanlæg til hjemmeboende og institutionsbeboere, med mulighed for at have sammenhængende lokaliteter (plejehjem eller handicapinstitutioner), samt personalesikring for udekørende og nogle institutioner.

Ydermere skal der tilbydes en samlet service- og driftsaftale for hele løsningen.

I forbindelse med tilbudsgivningen har Thisted Kommune valgt at tage udgangspunkt i nedenstående 3 cases institutioner:

Plejecenter Dragsbækcentret

Plejecenter Fjordglimt

Botilbud Bjergbo

Tilbudsgivers tilbudsgivning skal således tage udgangspunkt i ovenstående 3 cases institutioner.

Disse 3 cases institutioners samlede nuværende samt fremtidige forventede bestykning af nødkaldsudstyr i form af anvendt produkttype med antal fremgår af Kontraktbilag 4A – Tilbudsliste.

Thisted Kommune foretager evaluering af de indkomne tilbud ud fra det for de 3 cases institutioner samlede økonomisk mest fordelagtige tilbud på grundlag af tildelingskriteriet "bedste forhold mellem pris og kvalitet" baseret på kriterierne i afsnit 13.

De af tilbudsgiver tilbudte enhedspriser for ovennævnte 3 cases institutioner vil således være de enhedspriser, som vil være gældende for kommunens resterende institutioner.


Tender procedure

Open procedure
SOEV

International

The Contracting Authority / Contact details

Thisted Kommune
Asylgade 30
7700 Thisted
Henrik Hansen
hjmh@thisted.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Radio, television, communication, telecommunication and related equipment