340812 - Revisionsydelser til Svendborg Kommune Tender

" The project is a public tender . Deadline for submission of tenders: 25-10-2024 - 12:00 .

Description

Udbuddet vedrører levering af revisionsydelser til samtlige af Svendborg Kommunes enheder og institutioner jf. kontraktens pkt. 4.1.

Udbuddet omfatter en fast basisydelse bestående af de lovpligtige revisionsydelser samt en mulighed for tilkøb af supplerende tilkøbsydelser.

Ordregiver forpligter sig til at anvende den vindende tilbudsgiver for udførelsen af den lovpligtige revisionsydelse. Ordregiver har en ret, men ikke en pligt til at aftage supplerende tilkøbsydelser fra den vindende tilbudsgiver til den tilbudte timepris.

Den forventede omsætning er udregnet på baggrund af tidligere aktivitet/ forbrug og forventede aktivitets-/ forbrugsændringer med de forudsætninger, der kendes på udbudstidspunktet. Den forventede omsætning er således ikke bindende for Ordregiver. Tilsvarende gælder for mængder angivet i tilbudslisten.

Kontrakten forventes indgået med en virksomhed for perioden 01.01.2025 til 31.12.2028 med mulighed for option i 2 x 12 måneder.

Den forventede omsætning udgør DKK 2.700.000 for kontraktperioden, inkl. optioner. 

For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de krav ydelserne skal opfylde, henvises til Kontraktbilag 1 - Kravspecifikation og Udbudsbilag A - Tilbudsliste, samt eventuelle rettelser og besvarelse af spørgsmål i forbindelse med udbudsprocessen.


Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Merete Parsdal

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Business services: law, marketing, consulting, recruitment, printing and security
  • Accounting and auditing services
  • Auditing services
  • Financial auditing services
  • Statutory audit services
  • Accounting review services