348171 - Udbud af grønt vedligehold Tender

" The project is a public tender . Deadline for submission of tenders: 01-11-2024 - 23:59 .

Description

Ordregiverne ønsker at indgå en kontrakt om vedligeholdelse af grønne arealer inde for Halsnæs Forsynings forsyningsområde, beliggende i Halsnæs Kommune. Kontrakten omfatter vedligeholdelse af græs, buske, hæk/pur, krat, træer og belægninger.

Kontrakten har en varighed på to (2) år og med option på forlængelse i yderligere to (2) gange tolv (12) måneder, i alt op til fire (4) år inklusive forlængelser.

Kontraktens forventede værdi er DKK 6 mio. Den forventede kontraktværdi er udregnet på baggrund af tidligere aktivitet og forventede aktivitetsomsætning med de forudsætninger, der kendes på udbudstidspunktet. 

Kravene til vedligeholdelse af de grønne arealer følger af Danske Anlægsgartneres publikation ”Pleje af grønne områder” fra 2016, som er vedlagt udbudsmaterialet. 

Ordregiver ønsker i samarbejde med leverandøren at udvælge områder, som kan udlægges til områder med øget naturværdi. Med øget naturværdi forstås forbedring af biodiversitet og økosystemets sundhed på et givent areal, hvor fokus er på at bevare og forbedre de mest værdifulde naturområder, fx ved at fremme væksten af insekter og planter, som er essentielle for økosystemets funktion og sikre en bæredygtig udvikling og bevarelsen af naturlige habitater. Leverandøren forpligter sig til i samarbejde med ordregiver, når kontrakten er indgået at kortlægge hvilke områder, som kan være relevante at udlægge til områder med øget naturværdi.


Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

SERVIA A.M.B.A.
Kokbjerg 30
6000 Kolding
Note stated for this project

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Planting and maintenance services of green areas
  • Ornamental and pleasure gardens maintenance services
  • Weed-clearance services
  • Grounds maintenance services
  • Tree pruning and hedge trimming