259905 - Inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer Tender

Description

Morsø Kommune udbyder på vegne af FællesIndkøb Nord udbud vedrører indkøb af inde- og udelegetøj samt institutionskøretøjer til alle ordregivers institutioner og enheder. Der vil efterfølgende blive lavet separate serviceaftaler på institutionskøretøjer.

Ved tilbudsafgivelse gives der tilbud på levering til samtlige deltagende kommuner. Det er således ikke muligt for tilbudsgiver at afgive tilbud på enkelte kommuner.

Rammeaftalerne med de vindende tilbudsgivere indgås med hver enkelt deltagende kommune på baggrund af udkast til rammeaftale.

Ordregiver ønsker at indgå parallelle rammeaftaler med 3 leverandører. Ordregiver forbeholder sig ret til at indgå rammeaftaler med færre leverandører, hvis der modtages mindre end 3 tilbud.

For nærmere beskrivelse af de udbudte produkter, herunder de krav produkterne skal opfylde, henvises til kontraktbilag 2 og kontraktbilag 3 samt eventuelle rettelser og besvarelser af spørgsmål. Eventuelle spørgsmål og svar der er relevante indarbejdes i de endelige rammeaftaler.

Bemærk venligst, at der ikke svares på spørgsmål i ugerne 28-31. Spørgsmål stillet senest den 27. juni 2024, vil så vidt muligt blive besvaret inden uge 28.


Tender procedure

Open procedure
E-commerce required

The Contracting Authority / Contact details

MORSØ KOMMUNE
Jernbanevej 7
7900 Nykøbing M
Birgitte Lund
birgitte.lund@morsoe.dk
+45 99707017

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Toys