303104 - Udbud af kontrakt vedrørende administration af ældre-, pleje- og almindelige udlejningsboliger i Jammerbugt Kommune Tender

" The project is a public tender . Deadline for submission of tenders: 05-11-2024 - 10:00 .

Description


Jammerbugt Kommune udbyder kontrakt vedrørende administration og drift af størstedelen af de kommunale ældreboliger, jf. § 5 i Lov om almene boliger mv. og administration og drift af almindelige udlejningsboliger.

Nærmere beskrivelse af opgaven fremgår af Kontraktbilag 1 – Kravspecifikation. Oversigt over de omfattede boliger på tidspunktet for gennemførelse af nærværende udbud fremgår af Kontraktbilag 2 – Ejendomsoversigt. Det bemærkes, at antallet af omfattede boliger kan variere i såvel opad- som nedadgående retning i kontraktperioden.

Den årlige totale volumen for administrations- og driftsaftalen er estimeret til 800.000 DKK ekskl. moms. Volumen er udelukkende vejledende og baserer sig på historiske tal, der ikke kan tages som udtryk for en garanteret fremtidig omsætningsstørrelse.

Det er Ordregivers forventning, at nærværende udbud og den gældende markedssituation vil resultere i effektiv konkurrence, der ses afspejlet i de afgivne tilbud.


Tender procedure

Open procedure
E-commerce required

The Contracting Authority / Contact details

Jammerbugt kommune
Toftevej 43
9440 Aabybro
Nanna Bering

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Administrative housing services
  • Building and facilities management services