352764 - Udbud af vikarer til Fredensborg Kommune Tender

" The project is a public tender . Deadline for submission of tenders: 11-11-2024 - 12:00 .

Description

Udbuddet vedrører levering af sundhedsfaglige vikarydelser til Fredensborg Kommunes plejehjem og hjemmepleje.

Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit III jf. LBK nr. 10 af 06/01/2023 med senere ændringer, afsnit III §§ 186-189, der vedrører indkøb efter det såkaldte Light-regime af sociale og andre specifikke tjenesteydelser over tærskelværdien.

Der udbydes en rammeaftale med en varighed på 6 år. Kommunen ønsker tilbud på levering af vikarer indenfor følgende faggrupper:

- Sygeplejersker med autorisation fra Sundhedsstyrelsen

- Social- og sundhedsassistenter med autorisation fra Sundhedsstyrelsen

- Social- og sundhedshjælpere, der har gennemført grunduddannelse efter Lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser inden for bistandspleje og omsorgsområder m.v.

- Sygehjælpere, der har fået udstedt uddannelsesbevis i henhold til bestemmelserne i Sundhedsstyrelsens retningslinjer af 20. februar 1978 - Plejehjemsassistenter, der har gennemgået uddannelse i henhold til Sundhedsstyrelsens cirkulære af 26. juni 1980.

Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå rammeaftale om ydelser af høj kvalitet og med vikarer med de rette kompetencer, og som tillige er økonomisk fordelagtige for Kommunen. Hensigten er at etablere et fast samarbejde med et vikarbureau, som efter behov kan levere kvalificerede vikarer til Kommunen.

Fredensborg Kommune ønsker med den udbudte rammeaftale at understøtte et professionelt og konstruktivt samarbejde mellem Kommunen og Vikarbureauet igennem hele aftaleperioden.

Kvalitet i Vikarydelsen er central for Kommunen, hvorfor kvalitet vægtes meget højt (70%) i udbuddet. Kommunen vil derfor løbende følge op på samarbejdet og sikre, at begge parter indfrier de aftalte vilkår, herunder at Vikarbureauet lever op til sit tilbud. Opfølgningen vil ske i det daglige, men også på statusmøder, hvor der følges op på, om Rammeaftalens vilkår indfries samt på, hvordan samarbejdet fungerer.

Som et centralt element i at sikre et godt og langvarigt samarbejde mellem kommunen og Vikarbureauet, indeholder rammeaftalens vilkår, bl.a. reduceret vederlag og bod, som er defineret og struktureret med henblik på at understøtte samarbejdet i hele aftaleperioden. Disse handlemuligheder er udarbejdet med henblik på at skabe de rette incitamenter til, at vikarbureauet kontinuerligt lever op til de tilbudte leveringsgrader og leverer ydelser af høj kvalitet samt til at få rettet op på eventuelle fejl og mangler, og vil kun blive taget i brug, såfremt samarbejdet ikke fungerer.

Samarbejdet kan således ske i gensidigt tillid inden for klare rammer fremfor, at eventuelle fejl og mangler medfører et dårligt samarbejdsklima og eventuel ophævelse af Rammeaftalen - til ulempe for både Kommunen og Vikarbureauet.


Udbuddet er et genudbud, og de væsentligste ændringer i materialet er markeret med rødt i indholdsfortegnelsen.

Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Fredensborg kommune
Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
Izel Melda Soysal

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Services provided by nurses
  • Supply services of nursing personnel
  • Home medical treatment services
  • Residential nursing care services
  • Temporary staff for households
  • Home-help services