kursusforløb, der styrker ejerledernes kompetencer inden for strategi, ledelse og HRF02: Små opgaver under 500.000 kr

invitation of tenders details

Udbud.dk ID:
0000-009793
Name:
kursusforløb, der styrker ejerledernes kompetencer inden for strategi, ledelse og HR
Description:
Baggrund
Erhvervshus Sjælland, driver projektet SMV:PRO, der er en del af Virksomhedsprogrammet. Formålet med SMV:Professionalisering (herefter SMV:PRO) er at hjælpe en bred gruppe af virksomheder med ledelse, organisation og strategi, inkl. ejerskifte og generationsskifte. SMV:PRO skal bidrage til at udvikle og løfte SMV´ernes forståelse og erkendelse om egne behov og muligheder for at strømline (professionalisere) bl.a. organisation, strategi og ledelse, finansiering, teknologi, netværk og kompetencebehov.
SMV:PRO giver mulighed for at udvikle eller optimere forretningen eller igangsætte et ejerskifte. Hver deltagervirksomhed får et skræddersyet forløb, så hver virksomhed får netop den viden og de kompetencer, den har behov for, uanset om det handler om strategiudvikling, etablering af en professionel bestyrelse, forretningsoptimering, ejerskifte eller andre forretningsudviklingsbehov, der ikke adresseres i de øvrige spor i Virksomhedsprogrammet.
Den viden, som virksomhederne tilegner sig gennem et professionaliseringsforløb opsamles i en Udviklingsplan, som indeholder konkrete anvisninger op, hvordan virksomheden kommer videre med udviklingsarbejdet efter endt projektdeltagelse. Dette sikrer en forankring af den opnåede viden i virksomhed og bidrager til, at virksomheden fortsætter arbejdet med at forløse sit udviklingspotentiale efter endt projektdeltagelse. Erhvervshus Sjælland leverer skabelonen til Udviklingsplanen.
Efter at have gennemført forløbet, så skal de deltagende virksomheder have oplevet at få tilført professionel ekstern rådgivning og vil derfor være mere åbne for at investere i yderligere ekstern rådgivning og igangsætte nye strategiske tiltag, herunder med finansiering fra de øvrige puljemidler i Virksomhedsprogrammet.
SMV:PRO er en virksomhedsrettet, national indsats, som drives af landets seks Erhvervshuse. De seks Erhvervshuse er økonomiske partnere i projektet sammen med Center for ejerledede virksomheder på CBS. Projekts startdato er 07-09-2022og slutdato er den 31-12-2025.

Indsatsen: Et kursusforløb, der styrker ejerledernes kompetencer inden for strategi, ledelse og HR.
Beskrivelsen af opgaven
Vi ønsker at indkøbe hjælp til en indsats, der skal styrke virksomhederne med CVR-nummer i Region Sjælland i deres kompetencer indenfor strategi, ledelse og HR. Gennem praktiske eksempler, gruppearbejde, øvelser og erfaringsdeling vil ejerlederne få de nødvendige værktøjer til at håndtere de udfordringer, der følger med at være ejerleder eller leder i en SMV.
Arrangementet bliver afholdt i et meget tæt samarbejde med Næstved Erhverv, der har den direkte erhvervsservice overfor både etablerede virksomheder og iværksættere i Næstved Kommune.
Vi forestiller os, at indsatsen foregår med fysisk fremmøde og i lokaler i Næstved kommune. Oplæg til forløbet forestiller vi os ser ud som nedenstående. Vi er ikke eksperter på dette område, så vi ser gerne input fra tilbudsgiver på, hvordan opgaven kan løses – også selvom den opgaveløsning bryder nedenstående rammer.

Formål med forløbet:
Dette kursus er fordelt over fire intensive moduler og er designet til at styrke ejerleders kompetencer inden for strategi, ledelse og HR. Gennem praktiske eksempler, gruppearbejde, øvelser og erfaringsdeling vil ejerleder få de nødvendige værktøjer til at håndtere de udfordringer, der følger med at være ejerleder eller leder i en SMV.

Konceptet:
Kursusstruktur:
Modul 1: Grundlæggende Ledelse og Ledelsesopgaver
• Ledelsesopgaver og ansvar
• Hvad er god ledelse?
• Introduktion til forskellige ledelsesformer og ledelsesstile
• Ledelsesstyrring og medarbejderindflydelse
• Personligt lederskab – hvordan bringer du dine personlige ressourcer i spil.
Modul 2: Strategisk Ledelse og Lederegenskaber
• Hvilke megatrends, bør du som leder have fokus på.
• Udvikling af vision, mission og værdier
• Identificering af strategiske mål
• Eksekvering, uddelegering og opfølgning på strategiske mål
• Sådan får du medarbejderne med og konsolidér retning og fokus.
Modul 3: Effektiv Kommunikation, Konflikthåndtering og Trivsel
• Kommunikationsteknikker for ledere
• Aktiv lytning og feedback
• Konflikthåndtering og forhandlingsteknikker
• Skabelse og vedligeholdelse af trivsel og medarbejderglæde
• Øvelser i praktisk anvendelse af kommunikations- og konflikthåndteringsværktøjer


Modul 4: Medarbejderudvikling og Tiltrækning
• Rekruttering og fastholdelse af nøglemedarbejdere
• Tiltrækning og tilknytning af medarbejdere
• Motivation og engagement af medarbejdere
• Identificering af kompetence- og udviklingsbehov i organisationen.
• Succesfulde tiltrækning-, opkvalificering- og fastholdelsesstrategier
Undervisningsform:
Kurset vil bestå af en kombination af undervisning, gruppearbejde og praktiske øvelser. For hver modul vil deltagerne have mulighed for at arbejde med egne udfordringer og dele erfaringer med andre ejerledere og ledere – og få inspiration, viden og idéer.

Mål og succeskriterier for indsatsen
Kurset er målrettet ejerledere i Region Sjælland, der ønsker at forbedre deres ledelsesevner og HR-praksis for at styrke virksomhedens udvikling og succes.
• 12-20 virksomheder deltager


Hvem er målgruppen?

1. Har dansk CVR-nummer og CVR-nummer tilhørende region Sjælland
2. Har minimum eet regnskabsår afsluttet
3. Har 0-249 ansatte
4. Ikke er primære erhverv (landbrug, fiskeri etc.), NACE-kode 010000 til 099999
5. Er motiveret for at øge virksomhedens konkurrencekraft
6. Har et vækstpotentiale, der kan forløses gennem professionalisering

Formkrav:
Det forventes at tilbudsgiver udarbejder det skriftlige tilbud på dansk og at omfanget af materialet ikke udgør mere end 5 A4-sider ekskl. bilag.
Der skal vedlægges CV for de medarbejdere, der vil være undervisere på forløbet.
Timepris skal oplyses.

Tidsplan - Hvornår skal indsatsen afvikles:
Vi forestiller os at indsatsen afvikles mart 2025
Vi forestiller os, at der vil være et opstartsmøde, så leverandør; Næstved Erhverv og Erhvervshuset kan afstemme og samstemme forventningerne til samarbejdet og indsatsen.

Tilbudsspecifikation:
Projektet er finansieret dels af EU's Regionalfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Fordi der er tale om indkøb med offentlige midler, så laver vi med dette udbud en markedsafdækning med det formål at afdække markedets bud på løsninger på ovenstående beskrevet opgave.

Budgetramme:
50.000,00 kroner eksklusive moms.
Udgifter til transport dækkes ikke.
Budgetrammen dækker for ét afholdt forløb, men hvis der vises interesse fra virksomhederne for forløbet, vil vi gerne udbyde forløbet i alt 2-3 gange. Tilbudsgiverne skal derfor forholde sig en gentagelse i deres tilbudsmateriale til os samt forholde sig til prisen per stk. samt med mulighed for gentagelse 1-2 gange yderligere.
Næstved Erhvervs afholder udgifterne til lokaler samt forplejning samt stiller ressourcer til rådighed til markedsføring.
Både Næstved Erhverv og Erhvervshus Sjælland stiller medarbejdere til rådighed for leverandøren under afvikling af forløbet.


Ansøgningsfrist og leverandørkontrakt:
Alle deltagere i udbudsforretningen vil samtidig og skriftligt blive orienteret om resultatet af udbuddet umiddelbart efter tilbudsfristens udløb – torsdag den d 5. september, klokken 12.00.
Meddelelsen til den vindende tilbudsgiver, om at dennes tilbud er identificeret som det vindende tilbud, er ikke et løfte om at ville indgå kontrakt med tilbudsgiveren. Der er ingen aftale indgået eller løfte herom, før begge parter har gennemgået tilbud samt forventningsafstemning omkring leverancerne.
Place of delivery:
Not specified
Tender type:
Tender below the threshold values
Tender procedure:
Ikke angivet
Type of job:
Services in general
Date of publication:
05-08-2024 - 11:33
Deadline for requesting participation:
05-09-2024 - 12:00
SMV-friendly:
Ja
Contracting entity wants feedback:
Nej
Selection criteria:
Not specified
Award criterion:
Bedste forhold mellem pris og kvalitet
Weighting of criterion:
Tildeling: Den vindende tilbudsgiver findes efter en evaluering af hvert tilbuds tilbudspris og kvalitet, herunder erfaringer med nærværende opgave og indholdet i den tilbudte løsning. Den vindende tilbudsgiver er den tilbudsgiver ordregiver vurderer, samlet set har afgivet det tilbud med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Ordregiver lægger positivt vægt på, at tilbudsgivers samlede koncept og team har følgende: • Dokumenteret erfaring med og viden om, hvordan man styrker ejerleders kompetencer inden for strategi, ledelse og HR. • Har kendskab til målgruppen og har forståelse for dennes forudsætninger • Har et stærk netværk med strategiske partnere og virksomheder, således leverandør kan bistå i identificering og rekruttering af virksomheder til forløbet • Har en dokumenteret og relevant baggrund for at være underviser på et sådan forløb. Dette kunne være referencer, der beskriver lignende opgaver løst for virksomheder, der ligger i målgruppen for dette forløb Det understreges, at der i udvælgelsen af leverandør skal kunne dokumenteres, at der er udvist en sund forvaltningsskik og gennemsigtighed, herunder økonomisk sparsommelighed. Bedømmelseskriterier: Bedømmelseskriterier: Pris 40% og Kvalitet 60%. Kvalitetskriterierne: • A 35%: Indhold og program for workshopforløbene som understøtter projektets overordnede formål. • B 35%: Resultater og effekter af gennemførelsen af workshopforløbende som styrker deltagernes strategiske kompetencer. • C 30%: Løsning af opgaven
Cpv-codes:
73220000 - Development consultancy services

Contracting Authority

Type of contrating entity:
Andet
Contracting Authority:
S/I Erhvervshus Sjælland // CVR:40084746
Address:
Fulbyvej 15
Postal code/City:
4180 Sorø
Country:
Danmark
Email :

Contact

Name:
Helena Carlsen
Phone:
+45 53727191
Email :

Tender material

 DocumentDescription
Udbudsmateriale på ledelsesforløbet.pdf application/pdf

Need help?

Contact Support

Comdia is ready to assist you on weekdays from 8:00 to 15:30


+45 71 99 36 72

support@comdia.com