Udvikling af e-læringskonceptF02: Små opgaver under 500.000 kr

invitation of tenders details

Udbud.dk ID:
0000-009770
Name:
Udvikling af e-læringskoncept
Description:
DSSJ (som består af kommunerne Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder) har fået bevilliget midler til et turismeudviklingsprojekt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. I projektet bliver 20 overnatningssteder inden for hoteller, campingpladser og feriecentre bæredygtighedscertificeret ved brug af en ekstern konsulent. I forløbet er det blevet identificeret, at 1:1 sparring ifm. bæredygtighed har en utrolig stor værdi, som er nødvendig at bibeholde i DSSJ aktørrettede arbejde med bæredygtighed. Dog er 1:1 sparring omkring bæredygtighed en kompleks opgave, der skal prioriteres indenfor eksisterende medarbejderressourcer. Med dette udbud ønsker vi at udvikle et koncept, der skal være med til at reducere tidsforbruget, der opstår ifm. 1:1 sparring omkring bæredygtighed. Konceptet skal derudover være med til at inspirere og motivere aktørerne.
Konceptet skal bestå af en bæredygtigheds-landingpage, e-læringsplatform, samt 1:1 sparring. Disse tre elementer skal sammentænkes, så de i kombination giver et naturligt flow i arbejdet med bæredygtighed. Både for projektmedarbejderen og aktøren.

I udbuddet samler vi delelementer i det overordnede projekt, hvilket har til formål at sikre en kosteffektiv udførelse af projektet, i høj kvalitet, med en sammenhængende rød tråd. Vi ønsker derfor en hovedleverandør med ekspertviden inden for turisme, der har interesse i at indgå i en agil proces og kvalificere arbejdspakken og vores ønsker yderligere. Hovedleverandøren skal enten selv kunne løse de samlede arbejdspakker, eller indgå i et partnerskab med en eller flere underleverandører for at kunne løse arbejdspakkerne.
Place of delivery:
Not specified
Tender type:
Tender below the threshold values
Tender procedure:
Ikke angivet
Type of job:
Services in general
Date of publication:
05-07-2024 - 13:37
Deadline for requesting participation:
16-08-2024 - 23:55
SMV-friendly:
Ja
Contracting entity wants feedback:
Ja
Selection criteria:
- Erfaring med lignede opgaver (vurderet pba. CV og referencer) - Kvalitet i opgaveløsningen (vurderet pba. to siders pitch) - Tillid og kemi (vurderet pba. pitch, CV og første samtale) - Pris (timepris, timeforbrug, og hvorvidt det er sammenstemmende med opgavens løsning)
Award criterion:
Bedste forhold mellem pris og kvalitet
Weighting of criterion:
Not specified
Cpv-codes:
55000000 - Hotel, restaurant and retail trade services

Contracting Authority

Type of contrating entity:
Andet
Contracting Authority:
Foreningen Destination Sønderjylland
Address:
Perlegade 52, 1. sal sal, th
Postal code/City:
6400 Sønderborg
Country:
Danmark
Email :

Contact

Name:
Mads Platon-Rødsgaard
Phone:
+45 81824568
Email :

Tender material

Need help?

Contact Support

Comdia is ready to assist you on weekdays from 8:00 to 15:30


+45 71 99 36 72

support@comdia.com