328718 - Udbud på kørsel af borgere til visiteret dagtilbud Tender

" The project is a public tender . Deadline for submission of tenders: 01-11-2024 - 12:00 .

Description

Udbuddet vedrører levering af kørsel af borgere til visiteret dagtilbud på et antal destinationer i Esbjerg Kommune. Brugergruppen udgør fysisk og psykisk handicappede, syge og svage borgere, som er visiteret til dagtilbud jf. Serviceloven § 117.

Der kan være tale om kørestolsbrugere, der skal hjælpes med alt, eller borgere, som skal have megen hjælp til at gå. Mange bliver usikre ved ind- og udstigning. Nogle borgere har ikke noget verbalt sprog. Ordregiver kan ikke angive hvor mange borgere, der har behov for kørestol, trappetjenere ol., da der hele tiden vil være af- og tilgange, men køreliste for en repræsentativ uge kan anvendes for tilbudsgiver som indikation.

Der er pt. dagtilbud på 6 adresser i Esbjerg Kommune – Landlyst i Tarp, Esbjerg N, Fovrfeld i Esbjerg V, Skovbo i Esbjerg C, Hedelund i Esbjerg Ø, Solgården i Bramming, Margrethegården i Ribe. Åbningstiderne er ens på alle disse lokationer.

Der kan i kontraktperioden ske ændringer af ovenstående.

Der skal forventes kørsel 52 uger årligt, alle hverdage i tidsrummet mellem kl. 8.30 og 17.00. Der skal ikke foretages kørsler på helligdage.

Det må forventes, at borgere ved hjemkørsel tidligst kan afhentes kl. 15.30 og senest kl. 16.00.


Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Anne Karkov Sørensen

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Non-scheduled passenger transport
  • Special-purpose road passenger-transport services