267819 - Kolding Stadion Tender

Description

JORTON A/S er på baggrund af bekendtgørelse 2024/S 71-211555 udpeget som delegeret bygherre for projektet ”Kolding Stadion”, som består af en ny hovedtribune med plads til 2.000 siddepladser. Under tribunen opføres to større toiletbygninger. Endvidere opføres administrationsbygning på 4.700 m3 etagemeter fordelt over stue, 1. sal og 2. sal.

I stueplan vil administrationsbygningen primært indeholde omklædningsrum, servicerum og kontorfaciliteter for KIF. 1. sal indeholder erhvervslokaler til hhv. fysioterapi samt fitnesscenter. 2. sal indrettes til VIP-lounge med skybokse, toiletfaciliteter og anretterkøkken.

Endvidere etableres der parkeringspladser udført i et skrående terræn.

Kolding Tribune ApS er bygherre på nærværende projekt, men har udpeget JORTON A/S som totalentreprenør på projektet.

Projektet forventes at stå færdigt primo 2026.


Lots

Subcontract Description
1. Jord- og kloakarbejder og belægning Delkontrakten omfatter:

Jordarbejde som primært vil bestå af udskiftning af sandpude i 3-4 meters dybde og bundopbygning for be-lægningsarbejde. Endvidere vil gravearbejde for fundamenter og installationer indgå.

Kloakarbejde som vil bestå af kloak for hhv. spildevand og regnvand fra tribunen/administrationsbygningen samt kloakarbejde ifm. etablering af p-plads herunder etablering af et forsinkelsesbassin.

Belægningsarbejde vil bl.a. bestå af lægning af betonfliser, asfalt og græsarmeringsblokke, sætning af trapper og sokkelaffugter samt levering og montering af inventar i terræn.
2. Betonelementer (inkl. levering og montering) Delkontrakten omfatter: 

Levering og montering af elementer for hhv. tribunen med opbygning af krokodille elementer, samt levering og montering af facadeelementer, vægelementer samt huldæk til brug for administrationsbygningen. Yderligere information fremgår af udbudsmaterialet.
3. Tømrer Delkontrakten omfatter:

Tømrerarbejde som primært omfatter levering og montering af facadepartier, indvendige døre, gipsvægge, træ/alu vinduer, lofter, brandskydeport, foldedør samt tagkonstruktion i henhold til udbudsmaterialet.
4. Stål (Levering og montering) Delkontrakten omfatter: 

Levering og montering af tagkonstruktion bestående af stålspær, åser og søjler, der skal brandbeskyttes. Arbejdet udføres i henhold til udbudsmaterialet.
5. Elevator Delkontrakten omfatter: 

Levering og montering af 2 stk. elevatorer med en løftehøjde fra stueplan til 2. sal i henhold til teknisk materiale, som fremgår af udbudsmaterialet.
6. EL-arbejder Delkontrakten omfatter: 


Levering og montering af hovedtavler, undertavler, føringsveje, netværksinstallationer, ADK, ABA, ADBL, AVA, ABV, sikkerhedsbelysning og solceller. Endvidere består EL-arbejdet af montering af belysning.

Levering af belysning er en bygherreleverance.

Nærmere beskrivelse fremgår af udbudsmaterialet.
7. VVS-arbejder Delkontrakten omfatter: 

VVS- arbejde omhandlende levering og installering af komplette installationer til brug for primært spildevand, tagvand, sanitet, brugsvand og varme samt teknisk isolering. Yderligere beskrivelse fremgår af udbudsmaterialet.
8. Ventilation Delkontrakten omfatter: 

Ventilationsarbejde herunder levering og montering af 2 ventilationsanlæg med tilhørende kanalsystem samt armaturer for hhv. stueplan og 1. sal. 

Endvidere skal 4-6 mindre ventilationsanlæg placeres og monteres på taget til brug for ventilering af 2. sal af administrationsbygningen. Yderligere beskrivelse fremgår af udbudsmaterialet.
Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Bødstrup Advokatfirma Advokatanpartsselskab
Hobrovej 395
9200 Aalborg SV
Christina Gadegaard Lind

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Construction work
  • Building construction work
  • Stadium construction work