179317 - Forpagtning af Musikhusets restaurant og cafédrift, herunder erhverv og konferencer, sponsor, backstage og personalekantine Tender

The deadline for applying for prequalification for the project has been exceeded.

Description

Udbuddet gennemføres i henhold til Koncessionsdirektivet (BEK nr. 1080 af 29/06/2022)


Udbuddet gennemføres som Udbud med forhandling.


Udbuddet omfatter forpagtning af Musikhusets restaurant og cafédrift, herunder erhverv og konferencer, sponsor, backstage og personalekantine. For nærmere beskrivelse af opgaven henvises til Bilag 1 Situationsbeskrivelse og Bilag 2 Minimumskrav og løsningsbeskrivelse kvalitet.


Der vil blive prækvalificeret 3-5 ansøgere til at afgive tilbud.


Udvælgelse af ansøgere

Såfremt der er flere ansøgere, end det antal der kan prækvalificeres, der ikke er omfattet af en eller flere af udelukkelsesgrundene samt opfylder kravene til egnethed, prækvalificeres ansøgere, der bedst muligt opfylder nedenstående udvælgelseskriterier:

Bedst mulige referencer. Med bedst mulige referencer menes drift af restaurant og café/brasserie og bespisning af større selskaber, der i omfang og karakter svarer til sådanne ydelser, som kontrakten vedrører. Med omfang og karakter menes mest mulig erfaring med den række af forskelligartede opgaver, der findes i Musikhuset jf. bilag 1.

Tender procedure

Negotiated procedure

The Contracting Authority / Contact details

Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C
Nicolai Jensen Lehmann
lnij@aarhus.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Restaurant and food-serving services
  • Canteen services