178119 - Legepladsinspektion Tender

Description

Udbuddet omfatter legepladsinspektioner herunder inspektion af legeredskaber (inkl. det øvrige uderum i relation til legepladsen som fx bålhuse, tippies, shelters og lign) på matriklen. Aftalen omfatter også fitness udstyr, multibaner, skaterramper, parkour baner, osv.

Inspektionen skal foretages i forhold til en hver tid gældende standarder og omfatte kontrol af vejrets indvirken, fx råd eller tærring, og eventuelle ændringer i redskabernes sikkerhedsniveau som følge af reparationer eller nye elementer. Inspektionen skal endvidere foretages ud fra at man i Danmark ikke har forskellige sikkerhedsstandarder til børn hhv. under og over 36 måneder.

For nærmere beskrivelse af de udbudte ydelser, herunder de mindstekrav ydelserne skal opfylde, henvises til kravspecifikationen i bilag 3 og tilbudslisten (bilag 2), samt eventuelle rettelses-blade og besvarelse af spørgsmål.

Ydelserne er ikke opdelt i delkontrakter ud fra markedsmæssige og økonomiske hensyn, herunder omkostninger til udbud og kontraktadministration.


Tender procedure

Open procedure

The Contracting Authority / Contact details

Aarhus Kommune
Rådhuspladsen 2
8000 Aarhus C
Aske Laurberg
askla@aarhus.dk

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Technical inspection and testing services
  • Repair and maintenance services of playground equipment