250905 - DYNAMISK INDKØBSSYSTEM - Kapacitetstilpasninger og Velfærdens Fundament for de mindste børn (totalrådgivning) Tender

Description

Odense har en klar ambition om at være en by for stadig flere børnefamilier. Her skal forældre have lyst til at sætte børn i verden og se frem til hverdagen i Odense. Mens deres børn – fra første dag i vuggestuen eller dagplejen til sommerdagen, hvor de afslutter folkeskolen – skal opleve tryg omsorg og en bevægelse, der uddanner og danner dem til at kunne deltage i og bidrage til samfundet.

I de kommende 10 år bliver der væsentligt flere børn – herunder særligt flere småbørn i alderen 0-5 år. Frem mod år 2030 forventer vi cirka 2.400 flere børn i 0-5-års alderen. Derfor er der behov for frem mod 2025 at etablere 2-3 nye børnehuse og siden frem mod 2030 at sikre ca. 800 nye daginstitutionspladser, svarende til 8 nye børnehuse i alt.

I tillæg til ovenstående vil der være behov for større tilbygninger og moderniseringer for at kunne imødekomme stigende behov, samt at de eksisterende rammer gøres tidssvarende.

Rådgivere kan løbende søge optagelse på det dynamiske indkøbssystem. Mere info herom findes i udbudsbetingelserne.

Tender procedure

Dynamisk purchasing system
Tender link

Optionally - external link to the offer

Click here

The Contracting Authority / Contact details

Odense Kommune
Flakhaven 2
5000 Odense C
Mette Guldberg Larsen

Documents

0
No publicly accessible documents have been added

Disciplines

  • Civil engineering consultancy services